Futbol

El Reus treu un punt a Elx en dos minuts frenètics i confirma la permanència a Segona A

Els catalans s'han avançat ben entrada la segona part amb un gol de Víctor Silva, i Sory Kaba ha empatat per als locals pràcticament en la següent jugada

Actualitzat

El Reus ha tret endavant un partit que se li podia haver complicat a l'estadi de l'Elx, un equip que lluita per la permanència. El partit ha estat travat, sobretot en la primera part, i l'Elx ha defensat amb duresa, la qual cosa ha provocat diverses aturades del joc per faltes i lesions lleus.

L'equip català, però, ha sabut treure's la pressió del damunt en la segona meitat, i fins i tot ha obert el marcador: Víctor Silva ha marcat en rematar una bona centrada de David Haro en el minut 74. Una alegria que només ha durant el temps que es triga a fer un canvi. Sory Kaba ha substituït Rober Correa i no ha passat ni un minut que ha fet el gol de l'empat, amb la primera pilota que ha tocat.

L'empat significa que el Reus pot confirmar matemàticament la permanència a Segona A. Ara és desè amb 52 punts. A l'Elx, encara li queda molt per patir: és penúltim, amb 43 punts, a tres de la salvació.

Anar al contingut