El Reus trenca la seva imbatibilitat a casa i perd contra el Rayo (0-2)

El Rayo Vallecano ha estat molt superior i ha derrotat el Reus per zero a dos. Gran partit d'Adrián Embarba, que ha marcat el zero a un. Diego Aguirre ha sentenciat.

El Reus ha perdut davant del Rayo la imbatibilitat, aquesta temporada, al seu estadi, el Municipal (0-2). Després d'un bon xut de Fran i d'una rematada de cap de Raúl de Tomás, que ha sortit desviada, el Rayo només ha trigat onze minuts a avançar-se al Municipal de Reus. Embarba ha protagonitzat un contraatac per marcar un autèntic golàs, el quart gol que aconsegueix aquesta temporada. El Reus ha pogut empatar cinc minuts més tard. A centrada de Querol, Máyor  ha rematat de cap i Alberto García ha evitat el gol amb una gran intervenció. En el minut 34, Embarba ha enviat la pilota al travesser amb un llançament de falta directa i en el 37, Máyor ha hagut d'abandonar el terreny de joc lesionat. L'ha substituït el serbi Lekic. Fregant el descans, Querol ha posat a prova en dues ocasions el porter del Rayo, i totes dues han estat ben resoltes per Alberto García.

El Reus ha reaccionat en la segona part i Lekic i Tito han buscat el gol. El jugador del Rayo, Raúl de Tomás, també ha buscat sorprendre Edgar Badía. Al minut 56 ha arribat el zero a dos. Lekic ha perdut una pilota al mig del camp i Diego Aguirre s'ha plantat sol davant Edgar Badía per marcar el zero a dos, i el seu segon gol de la temporada. En el minut 73, Juan Domínguez ha tingut una bona oportunitat per escurçar diferències, però la seva rematada ha sortit alta. No s'ha rendit mai, el Reus, i Lekic i Edgar Hernández, tots dos amb una rematada de cap, han intentar ficar l'equip de López Garai dins del partit. Al final, el Rayo ha fet valer la seva superioritat i el Reus ha perdut el primer partit de la temporada a casa.