El Reus celebra la victòria contra el segon classificat, el Lugo (@laliga)

El Reus supera el Lugo, li pren la segona posició a la classificació i se situa en zona d'ascens a Primera (2-1)

Els catalans han guanyat els gallecs, a qui han arrabassat la segona plaça de la classificació darrere del líder, el Llevant. Máyor i Carbia han fet els gols dels roig-i-negres

El Reus es confirma com l'equip revelació de la categoria de plata. L'equip del Baix Camp tenia un partit clau contra el Lugo, el segon de la classificació de Segona. Els catalans han estat superiors als gallecs, s'han emportat el partit i li han arrabassat al Lugo la segona posició a la classificació (2-1).

Máyor ha avançat els roig-i-negres en el minut 24, i Fran Carbia, només dos minuts després, ha fet el dos a zero amb què s'ha arribat al descans. El Lugo ha fet el 2-1 definitiu mitjançant Joselu, en el minut 55.

Amb aquesta victòria el Reus és segon darrere del líder, el Llevant, i ocupa zona d'ascens directe a Primera Divisió.