Hoquei patins

El Reus revalida el títol de campió de la Lliga Catalana (3-5)

L'equip roig-i-negre s'ha imposat al Noia Freixenet en la final disputada al pavelló Municipal Les Comes d'Igualada

Lluís CervellóActualitzat

El Reus ha revalidat el títol de campió de la Lliga Catalana d'hoquei sobre patins. En la final, disputada al pavelló Municipal Les Comes d'Igualada, ha derrotat el Noia Freixenet per 3-5.

Al primer minut de joc, Aleix Esteller ha avançat el conjunt de l'Alt Penedès, però el Reus ha reaccionat. Romà Bancells (min. 7) i Marc Torra (min.14) han capgirat el resultat. Llavors ha aparegut Martí Casas per tornar a igualar (min. 16). Abans d'arribar al descans, Marc Torra ha repetit per l'equip roig-i-negre i d'aquesta manera els del Baix Camp han pogut encarar el segon temps amb avantatge (2-3).

A la represa, el partit ha mantingut un ritme trepidant. Al minut 25, Joan Salvat ha ampliat la diferència amb el quart gol reusenc. L'emoció ha tornat a la final quan Martí Casas també ha firmat el seu doblet particular amb el 3-4 (min. 37).

Intensitat màxima fins al final, amb un Noia que en l'últim minut ha tret el porter i ha afrontat les darreres accions amb cinc jugadors de pista. No ha trobat la manera d'empatar i, gairebé sobre la botzina, Joan Salvat ha fet a porteria buida el 3-5 definitiu.