Reus
El nou logo del Reus ja està inserit al compte oficial de Twitter del club
Futbol

El Reus presenta un nou disseny a l'escut que n'actualitza la imatge corporativa i el diferencia del club d'hoquei de la ciutat

El nou emblema incorpora una pilota de futbol a la part inferior i renova la llegenda del centre, on ara hi diu "CF Reus" en comptes de "C. F. R. D."

Actualitzat

El CF Reus Deportiu ha mostrat aquest dissabte un nou disseny per al seu escut, que ja es pot trobar com a imatge corporativa en els diferents mitjans de comunicació del club (xarxes socials, lloc web). Els canvis en l'emblema no són dràstics: la silueta es manté intacta, i només hi han afegit una pilota de futbol a la part inferior i han canviat la inscripció central, que ara serà un "CF Reus", més explícit que les inicials "C. F. R. D.".

Sembla que aquesta última modificació ha molestat alguns aficionats defensors de la identitat tradicional de l'entitat, però des del club es veuen tots dos canvis igual de convenients. Un dels principals objectius és evitar confusions amb l'altra gran institució esportiva de la ciutat, el Reus Deportiu d'hoquei, que no està oficialment relacionat amb el club de futbol, tot i que tots dos porten el mateix nom i els mateixos colors.

Anar al contingut