Els jugadors de l'Oliveirense celebren el títol
Hoquei patins

El Reus perd davant l'Oliveirense a la final de la Copa Continental d'hoquei patins (7-4)

Els portuguesos han dut la iniciativa del matx i han anat sempre al davant en el marcador

El Reus Deportiu ha perdut 7-4 davant de l'Oliveirense la final de la Copa Continental d'hoquei patins. A la ciutat italiana de Viareggio, els del Baix Camp no han pogut guanyar per segona vegada aquesta competició.

Els portuguesos han dut la iniciativa del matx. Souto ha fet l'1-0 en el minut 6. Casanovas ha empatat en el 13, però llavors els portuguesos han tornat a obrir forat amb els gols de Selva en el 16 i Cancelo en el 23. Al descans el resultat era de 3-1.

Només començar la segona part Barreiros ha fet el quart gol de l'Oliveirense. Salvat ha retallat distàncies només un minut més tard, en el 27, però Souto en el 28 ha donat tranquil·litat als portuguesos. Rodríguez ha fet el 5-3 en el 33, però en la següent jugada ha arribat la resposta del rival, obra de Moreira. En el 35 Casanovas de penal ha aconseguit el 6-4. En el 37 Moreira ha fet l'últim gol del matx.