El Reus perd al camp del Cadis en un duel entre dos dels equips menys golejadors de la categoria (1-0)

José Ángel Carrillo ha fet de cap en el minut 30 a la sortida d'un córner l'únic gol del partit, un resultat que permet als andalusos superar els catalans a la classificació

El Reus CF ha perdut al camp del Cadis en l'últim partit de la 14a jornada de lliga a la Segona Divisió A. En un duel entre dos dels equips menys golejadors de la categoria, els andalusos s'han emportat el triomf per la mínima al Ramón de Carranza.

Les coses no han començat bé per a l'equip català, ja que els locals s'haurien avançat si l'àrbitre hagués donat per bo el gol fantasma de Lucas, que Jesús Olmo ha evitat de forma providencial sobre la línia. El domini del Cadis ha acabat amb el gol que José Ángel Carrillo ha fet de cap en el minut 30 a la sortida d'un córner, i que acabaria sent l'únic del partit.

En la segona part, el Reus hauria pogut empatar, però la rematada de David Haro s'ha estavellat al travesser en l'ocasió més clara dels visitants. Amb la victòria, els andalusos pugen fins a l'onzena posició de la classificació amb 20 punts i passen al davant de l'equip català, que es queda dotzè, amb 19.