Començament del partit entre el Reus i el Girona (@GironaFC)

El Reus planta cara al Girona en un partit amistós sense gols a la porteria (0-0)

Els homes de Machín no s'han trobat còmodes al Municipal de Reus. Dimarts rebran el Manchester City a Montilivi en l'últim partit de pretemporada

El partit amistós entre el Reus i el Girona al Municipal de Reus ha acabat amb un marcador a zero tot i la intensitat del partit, marcat pel nombre de faltes.

Els del Reus s'han trobat còmodes i han dominat el partit amb una primera part intensa amb xuts a porteria, sense gaire encert.

El homes de Machín no descansen i dimarts acaben la pretemporada amb un partit de luxe: rebran a Montilivi el Manchester City. I dissabte s'estrenaran a Primera Divisió contra l'Atlètic de Madrid.

En canvi, al Reus no li queden més proves, dilluns 21 tenen la primer cita oficial de la temporada al camp del Lugo.