Els jugadors del Reus celebren el gol de Jorge Díaz (Foto: @LaLiga)

El Reus infringeix al Sevilla Atlètic la primera derrota com a local a la Lliga

L'equip andalús encara no havia perdut cap partit aquesta temporada al Sánchez Pizjuán

El Reus ha sumat una important victòria al camp d'un dels equips que el precedia en la classificació la Segona Divisió, el Sevilla Atlètic (0-1), en el partit que obria la divuitena jornada de la lliga de la categoria. Un resultat que el confirma com a equip revelació del que portem de lliga.

La primera rematada a porta del matx ha estat per a l'equip català, en el minut 8, a peus de Máyor. Quatre minuts després qui ha provat sort ha estat Fran Carbià. El primer xut dels andalusos entre els tres pals no ha arribat fins al minut 24, obra de l'ex del Nàstic Giorgi Aburjania. La primera meitat ha acabat amb empat a 0.

En el minut 62, Jorge Díaz ha substituït Carbià. Només dos minuts més tard, l'acabat d'entrar ha estat objecte d'un penal que ell mateix ha transformat en gol. El Sevilla Atlètic ha buscat l'empat. El juvenil Álex Pozo, en l'ocasió més clara dels andalusos, ha rematat alt.

L'equip del Baix Camp ha sumat d'aquesta manera la setena victòria en la Lliga, la quarta fora de casa, i a més ho ha fet davant d'un conjunt que encara no havia perdut com a local aquesta temporada.