El Reus guanya el Nàstic amb un gol de Máyor a l'últim minut

Els tarragonins han dut el pes del partit, han tingut les millors ocasions i s'han queixat d'alguna decisió arbitral que no els ha afavorit. Máyor, amb un gol en el minut 89, ha estat decisiu.

El Reus ha guanyat al camp del Nàstic per 0 a 1, amb un gol en el minut 89, que li dona un respir en la lluita per la permanència. Un respir que no tindran els tarragonins, que han vist molt a prop la possibilitat de sortir de la zona de descens. En la primera meitat no s'ha vist cap ocasió clara en el derbi tarragoní de la segona divisió. El Reus, que ha començat el matx amb només 1 punt més que el Nàstic, s'ha tancat per jugar amb els nervis del rival. Els de Juan Merino han dut el pes del joc, però sense poder posar en problemes la defensa reusenca.

A l'inici de la segona meitat, el Nàstic ha provat d'atacar amb més insistència i convicció, tot i que sense perill ni efectivitat, davant d'un Reus que havia perdut la seva escassa voluntat ofensiva. Jean-Luc, l'habitual revulsiu atacant dels grana, ha entrat en el minut 56. En el minut  70, Bruno Perone ha tingut la primera ocasió clara de la tarda, però el  porter visitant, Edgar Badia, ha aturat de forma brillant la seva rematada de cap en un córner. Badia ha tornat a ser clau davant d'un xut d'Achille Emana en el minut 80.

En els últims minuts l'àrbitre no ha vist unes mans de Melli dins l'àrea del Reus. Ja en el minut 89, a la contra, Máyor ha fet l'únic gol del partit. Barreiro ha marcat per al Nàstic en el temps de descompte, però l'acció ha estat ben anul·lada per fora de joc. Amb els tres punts que ha aconseguit al Nou Estadi de Tarragona, el Reus suma 45 punts i puja fins la tretzena posició, a 4 punts d'un descens, que marca el Nàstic, dinovè, amb 41. Els del Baix Camp han guanyat els dos derbis disputats aquesta temporada.

Al final del partit alguns seguidors del Nàstic, amb els ànims alterats pel resultat final i el desenllaç del partit, han increpat els del Reus. La policia ha hagut d'intervenir per evitar enfrontaments