Hoquei patins

El Reus guanya el Barcelos (1-6) i es classifica per a la final de la CERS amb l'Sporting que ha guanyat l'Igualada a la pròrroga (2-3)

El conjunt d'Alejandro Domínguez podria aconseguir la tercera Copa CERS si guanya la final de diumenge contra l'Sporting

Carolina PonsActualitzat

El Reus Deportiu i l'Sporting s'han classificat per a la final de la Copa CERS d'hoquei patins que es jugarà aquest diumenge a partir de les 20.20 en directe per Esport3.

Barcelos 1 - Reus Deportiu 6

El primer gol del conjunt reusenc l'ha marcat Matias Platero als vuit minuts. El segon ha arribat a dos minuts d'acabar el primer temps amb una assistència de Marc Olle que ha rematat Xavier Costa.

La primera oportunitat de la segona part ha estat pel conjunt portuguès. Els d'Alejandro Domínguez han aprofitatel seu domini per fer el tercer gol de l'equip, que l'ha anotat Xavier Rubio. Un minut després, Marc Coy ha fet un gol en una falta directa.

El Barcelos ha reduït el desavantge en el minut 11 del segon temps gràcies a Luis Castro i ha posat el marcador 1 a 4. No obstant, dos minuts després Marc Coy ha tornat als de Reus els quatre gols d'avantatge (1-5) en una falta directa. Joan Salvat ha encertat una altra falta a favor dels del Baix Camp i ha tancat el partit amb un 1 a 6.

Igualada 2 - Sporting 3, victòria portuguesa a la pròrroga

El primer gol del partit ha estat dels portuguesos, gràcies a Joao Pinto, al minut 19 de partit (0-1). L'Igualada ha patit i, tot i tenir dos penals a favor, no ha aconseguit fer cap diana fins al minut 20, gràcies a Toni Balliu, després d'una assistència de Pla, que fa un llançament creuat a porteria. Un gol que donava esperances a l'equip català (1-1).

L'Sporting, però, només ha trigat un minut a reaccionar i "Poka" Oliveira ha tornat a avançar el seu equip en el marcador (1-2), resultat amb el que han arribat al descans.

Quan semblava que l'Igualada ho tenia tot perdut Balliu ha forçat una falta directa que ha llançat Molas i ha marcat a dos minuts del final de partit, empatant el matx (2-2) i forçant la pròrroga. L'Sporting però ha tancat el partit amb el gol d'or, el 2-3 de Ricardo Figueira que acabava amb les esperances de l'Igualada d'arribar a la final de la CERS.