El jugador ha firmat per una temporada
Futbol

El Reus fitxa el migcampista Alberto Ortiz, "Tito", procedent de l'UCAM Múrcia

Tito firma per una temporada i diumenge viatjarà amb la resta de l'equip a Rialp per fer l'estada de pretemporada amb els seus nous companys

Actualitzat

El CF Reus ha arribat a un acord per a la incorporació d'Alberto Ortiz, "Tito", que la temporada passada jugava amb l'UCAM Múrcia per una temporada.

El migcampista defensiu, que també pot actuar de central, aportarà experiència al centre del camp, ja que ha jugat les últimes tres temporades a Segona Divisió i ha acumulat més de 100 partits a la categoria de plata. Tot i la seva posició al camp, Tito va marcar quatre gols la temporada passada amb el conjunt murcià i també va contribuir en les feines ofensives de l'equip.

El nou futbolista roig-i-negre, de 32 anys, ha defensat amb anterioritat les samarretes del Llagostera (on va jugar cinc temporades i va aconseguir l'ascens a Segona l'any 2014), el Benidorm, el Legia de Varsòvia (amb qui va quedar campió de la Copa i subcampió de la lliga polonesa), l'Espanyol B i el Gramenet, club on es va formar com a futbolista.

Tito viatjarà diumenge amb la resta de l'equip a Rialp per fer l'"stage" de pretemporada amb els seus nous companys.

Anar al contingut