El Reus fitxa l'extrem Karim Yoda i es queda dos mesos sense David Querol per una lesió

El nou jugador del Reus té experiència a Primera Divisió i David Querol es va lesionar en els últims minuts del partit contra l'Albacete

El CF Reus Deportiu ha anunciat la incorporació de l'extrem Karim Yoda. El francès, de 29 anys, arriba procedent del Getafe i firmarà fins a final d'aquesta temporada. Yoda, després de començar al futbol suís i passar per Romania, va arribar al Getafe l'estiu del 2014. Va jugar 40 partits a Primera i 8 més a Segona abans de marxar cedit a l'Almeria a mitja temporada 2016-17. El nou jugador roig-i-negre serà presentat aquest dimecres a les 13.00 a la sala de premsa de l'Estadi Municipal de Reus.

Querol és baixa

El davanter del Reus David Querol serà baixa durant dos mesos a causa d'un esquinç de grau 2 en el lligament lateral intern del genoll dret que es va fer en el partit contra l'Albacete (1-1) dissabte passat. En el temps afegit de la segona part, Querol va topar amb el porter visitant, Tomeu Nadal, una jugada en què es va lesionar. El club del Baix Camp ha fixat un termini de dos mesos per a la recuperació, tot i que no descarta que pugui tornar a jugar abans.