Hoquei patins

El Reus es proclama campió d'Europa derrotant clarament l'Oliveirense a la final (4-1)

Els reusencs han dominat clarament la major part de la final, tret d'uns minuts finals de la primera part on hi ha hagut massa tensió a la pista

El Reus Deportiu La Fira s'ha proclamat campió de l'Eurolliga a la Final a Quatre de Lleida, derrotant clarament en l'últim partit de la competició l'Oliveirense portuguès (4-1). És el vuitè títol de la màxima competició europea que anirà a parar a les vitrines de l'equip reusenc

L'equip català, com ja va fer a la semifinal davant del Benfica, s'ha avançat molt aviat, amb un gol de Raul Marín en el minut 2. Els del Baix Camp han intentat controlar el joc amb un ritme baix i sorprendre al contraatac el conjunt portuguès. Joan Salvat ha tingut dues ocasions clares, una aturada pel porter Xavi Puigví i una altra pel pal.

Però quan semblava que els reusencs tenien el partit controlat, en els últims 2 minuts de la primera part se'ls ha complicat. Primer amb un penal que ha aturat el porter Pedro Henriques. Després, amb una targeta blava a Matias Platero en una falta directa que Cancela ha aprofitat per anotar l'empat. I tot seguit, amb una picabaralla que els ha comportat dues blaves més, a Casanovas i Marc Torra. Pel bàndol portuguès han estat amonestats Josep Maria Selva i Barreiros.

El pas pels vestidors ha servit per refredar els ànims dels jugadors. Els catalans, més centrats, han tornat a oferir la seva millor versió. Albert Casanovas ha fet el 2 a 1 en el minut 34. Marc Torra, entre els minuts 40 i 41, ha anotat 2 gols per posar un clar 4 a 1 en el marcador. El Reus ha tornat a adormir el matx per assegurar el seu triomf. Ha estat la quarta Eurolliga consecutiva guanyada per Torra, amb tres equips diferents: les dues primeres amb el FC Barcelona, la temporada passada amb el Benifca i aquesta amb el Reus.