Futbol

El Reus és el nou líder de Segona B després de superar el Barça B

L'equip del Baix Camp va superar els blaugranes gràcies a un gol en pròpia porta de Tarín i va aprofitar la relliscada del Cornellà al camp de l'Espanyol B (4-0)

Actualitzat

El Reus Deportiu és el nou líder del Grup 3 de la Segona B després de superar el Barça B (1-0). Un gol en pròpia porta de Tarín va decidir el resultat a favor dels roig-i-negres en un partit molt renyit.

L'equip del Baix Camp accedeix al primer lloc rellevant el Cornellà, que va patir una greu relliscada (4-0) en la seva visita al camp de l'Espanyol B dissabte. Un "hat-trick" de Rufo i un gol d'Adrià Dalmau, màxim golejador del grup, van tombar els del Baix Llobregat.

El triomf del Lleida Esportiu davant el Badalona (2-0) suposa un crèdit afegit per al tècnic de l'equip de la Terra Ferma, Imanol Idiakez. Els gols de Marc Martínez i Óscar Rubio van ser suficients per derrotar un equip escapulat que va jugar en inferioritat gairebé una hora.

La golejada de la jornada va anar a càrrec de l'Olot, que li va endossar una "maneta" a l'Eldenc (5-0). Perea, Uri Santos (2), Dieguito i Marcel van ser els golejadors per l'equip garrotxí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut