Carlos Lozano, del Tenerife, llança un penal directament al travesser (@laliga)
Futbol

El Reus empata a zero amb el Tenerife en un partit molt travat i continua en places de play-off d'ascens

Carlos Lozano, del Tenerife, ha fallat un penal al minut 66. El Reus, després de perdre contra el Girona la setmana passada, suma un punt que el mantè en places de play-off

Actualitzat

El Reus s'enfrontava al Tenerife amb la intenció de sumar els tres punts després de la derrota contra el Girona la jornada passada. El partit, molt travat, al final s'ha resolt amb un empat a zero en el marcador i repartiment de punts entre els dos equips. El porter ha anul·lat tres gols als de Reus, que no han pogut emportar-se els tres punts per a seguir escalant a la classificació.

L'oportunitat més clara del Reus no ha arribat fins al minut 59 de la segona part quan Suso fa un xut que surt fregant el pal dret de la porteria d'Edgar Badia. El Tenerife ha tingut la victòria a tocar quan l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor dels illencs al minut 66. L'encarregat de llançar la pena màxima, Carlos Lozano, però, ha enviat la pilota directa al travesser.

El partit, travat i amb poques ocasions, ha quedat en taules. El Reus, que suma un punt, continua en places de play-off d'ascens.

 

Anar al contingut