El gol de Ramon Folch ha fet emmudir la Romareda (laliga.es)

El Reus empata a La Romareda en un intens partit davant del Saragossa (2-2)

Un gol de Dongou al minut 88 ha aigualit la victòria als roig-i-negres

El CF Reus Deportiu segueix fent una gran campanya a la Segona Divisió, i és que ha aconseguit un meritori empat davant del Saragossa a la sempre complicada Romareda (2-2).

Els del Baix Camp han tingut un bon inici, molt ben situats en el terreny de joc i donant alguns problemes als aragonesos en els primers minuts. Jorge Díaz, jugador del Saragossa cedit al Reus, ha enviat un primer avís a la porteria de Ratón, però la pilota ha sortit fora fregant el pal.

Raül Agné no ho veia clar des de la banda i ha ordenat replegar files als aragonesos, cosa que ha equilibrat el partit. Minut a minut, però, la possessió i el domini s'ha anat decantant cap al Reus. David Querol, a centrada de Benito, ha rematat d'esperó sol davant de la porteria però un atent Ratón ha sabut aturar la que ha estat l'ocasió més clara i més vistosa dels roig-i-negres durant la primera part.

Però contra pronòstic de com s'estava posant el partit, el Saragossa s'ha avançat en el marcador: Manu Lanzarote ha vist Badia mal col·locat i ha enviat una pilota llarga entre els tres pals que Atienza ha refusat com ha pogut però el rebot ha anat a parar als peus d'Ángel, que ha rematat a boca de canó.

A la represa, els homes de Natxo González han reaccionat només començar, Benito s'ha internat a l'àrea en una gran jugada personal, centrada al capità Ramon Folch que l'acompanyava a la carrera en paral·lel, i pilota al fons de la xarxa, gol del Reus i empat a un.

A la recta final de l'enfrontament el partit s'ha escalfat de valent després que el Saragossa reclamés unes mans inexistents del Reus. Davant la intensitat de les protestes, l'àrbitre ha amonestat amb la targeta groga dos jugadors dels aragonesos, Lanzarote i Cani, mentre La Romareda treia fum.

Enmig de la cridòria, Ramon Folch ha signat el doblet en una gran jugada col·lectiva: Benito ha penjat la pilota, Chrisantus l'ha pescat i ha fet una assistència mil·limètrica al capità, que ha engaltat a plaer.

I quan la victòria dels roig-i-negres es començava a ensumar, Dongou, que acabava d'entrar, ha fet embogir l'afició local amb un gol al minut 88. Empat a dos al marcador i galleda d'aigua freda a sobre del cap dels reusencs.

Amb aquest empat, els de Natxo González escalen una posició de manera provisional i se'n van a dormir quarts a la classificació.