Hoquei patins

El Reus Deportiu s'enfrontarà amb el Petroleros de Mendoza en la final de la Copa Intercontinental

El Reus Deportiu està a punt de fer història. A les seves vitrines només hi falta un trofeu, la Copa Intercontinental, però l'equip del Baix Camp té aquest diumenge l'oportunitat de guanyar-lo. El vigent campió d'Europa jugarà la final contra el Petroleros de Mendoza i intentarà fer valer la seva condició d'equip amfitrió per guanyar el títol. Els argentins afrontaran aquesta final amb la baixa de Lucas Martínez però amb quatre reforços d'última hora. El partit, que es disputarà al Pavelló Olímpic de Reus, a les 5 de la tarda, el podran veure en directe pel 33.

Actualitzat
El Pavelló Olímpic de Reus s'omplirà a vessar per ajudar l'equip a guanyar un títol històric per al club del Baix Camp, la Copa Intercontinental d'hoquei patins. Després de la derrota a l'OK Lliga contra el Cerceda, la plantilla roig-i-negra s'ha conjurat per no cometre els mateixos errors. Els reusencs són conscients que no poden mantenir la irregularitat mostrada fins ara per tenir opcions davant del Petroleros de Mendoza.

El tècnic del Reus, Alejandro Domínguez, afirma que al club català "s'estan vivint uns dies amb un ambient una mica especial, perquè tothom coneix la importància de guanyar aquest títol, el que representa per a l'entitat". Domínguez reconeix que l'equip no està oferint bons resultats últimament, però "quan vol sap estar concentrat per jugar finals". "Tenim jugadors amb molta experiència en aquest tipus de partits", ha afegit.

El Petroleros, amb quatre reforços

El Petroleros de Mendoza arribarà a Reus sense Lucas Martínez, un dels pilars que va portar l'equip argentí al lloc més alt del continent americà la temporada passada, encara que l'equip argentí s'ha reforçat amb quatre jugadors d'altres equips per afrontar aquesta competició. David Farrán, que pertany al Centro Valenciano de San Juan; Pablo Martín, de l'Estudiantil de San Juan, i Luis Forto i Rodrigo Quiroga, tots dos de l'Atlético Palmira de Mendoza, completaran la nòmina de jugadors. Els integrants del Petroleros que sí que viatgen són els porters Valentín Grimalti i Agustín Botta, els defenses Matías Baielli i Atahualpa del Campo, i els davanters Julián Martínez i Javier Pintos.

Ariel Santaolaya, tècnic dels Petroleros, avisa que el seu equip no ha vingut "de vacances", i assegura que han preparat aquest partit "a consciència tant des del punt de vista físic com tàctic i tècnic", encara que tenen "un enorme respecte pel Reus". "Són molt capaços de marcar la diferència en un moment donat, però sabem per on fer-los mal", ha afegit.


Anar al contingut