Fernando Alonso i Yusuke Hasegawa s'han mostrat optimistes pel bon rendiment dels McLaren en les últimes curses
Fórmula 1

El responsable d'Honda es mostra alleugerit pel bon rendiment dels McLaren en les últimes curses

El bon rendiment dels cotxes arriba amb cinc mesos de retard, però les sensacions a Woking, finalment, són molt positives.

Actualitzat

El responsable de la divisió de Fórmula 1 de la motorista Honda, Yusuke Hasegawa, confessa que cinc mesos després de l'inici del campionat mundial han aconseguit "el nivell que haguéssim volgut tenir en els tests de pretemporada. Des d'un punt de vista tècnic, hem d'estar orgullosos d'haver trigat tan poc temps, però per al calendari de competició és massa tard. Estic en part alleugerit i, en part, disgustat."

Aquestes declaracions arriben tot just un dia després que el mateix Fernando Alonso digués que ha viscut "una primera meitat de temporada fantàstica", i aquesta vegada l'asturià no ha fet servir la seva habitual ironia a l'hora de parlar del seu McLaren: "Amb els cotxes del 2017 puc conduir amb el meu estil, em sento més competitiu i l'experiència de l'Indy va ser molt agradable".

El company d'Alonso, Stoffel Vandoorne, ha afegit: "Em sento cada cop més còmode amb el cotxe, estem fent passos endavant. En les últimes curses hem tingut un molt bon rendiment."

Anar al contingut