Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu (Reuters)
Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

El representant de Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, afirma que l'objectiu que millor el descriu és "humil"

Mendes ha defensat el seu representant en un carta que publica "France Football" l'endemà d'haver concedit la Pilota d'Or al davanter del Reial Madrid

Actualitzat

Jorge Mendes, l'agent de Cristiano Ronaldo, ha afirmat del flamant Pilota d'Or que té "una profunda humilitat", desmentint els qui acusen d'altiu el seu representat. El portuguès també diu que "ningú" sap les vegades que el capità de Portugal ha jugat "al límit de les seves possibilitats físiques".

En una carta que publica aquest dimarts "France Football", el representant portuguès afirma que "l'adjectiu que millor el descriu és humil. Té la profunda humilitat d'algú que sap reconèixer els seus moments de tristor, identificar les seves errades per poder-les rectificar i preocupar-se d'aquells pels quals ningú es va preocupar".

Mendes afirma que el davanter del Reial Madrid "és un etern insatisfet i un professional impertorbable, amb una naturalesa competitiva que li ha permès no estancar-se ni conformar-se amb el que ha guanyat: "La victòria l'incita a una nova conquesta, el més important és el que passarà, el pròxim títol, el pròxim gol, el pròxim gol a fer".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut