Els dos futbolistes en un entrenament d'aquesta temporada (Reuters)
Els dos futbolistes en un entrenament d'aquesta temporada (Reuters)
Futbol

El representant de Bale confirma a la premsa britànica que no existeix una bona relació entre el gal·lès i Cristiano Ronaldo

En una entrevista a un diari britànic, Jonathan Barnett ha confirmat que la relació entre els dos jugadors, tot i que no s'odien, tampoc és amistosa

Actualitzat

Jonathan Barnettt, l'agent de Gareth Bale, ha tornat a fer unes declaracions poc oportunes pel seu representat. Si el maig passat es va queixar que els companys no li passaven la pilota al jugador, ara, en una entrevista que publica el diari britànic "The Guardian", ha parlat de la relació entre el futbolista gal·lès i Cristiano Ronaldo.

Barnett afirma que Bale i el portuguès són persones "totalment oposades". Puntualitza, però, que "no surten cada nit a sopar plegats, però no passa res. Entre ells no hi ha odi". L'entrevistat afirma que el gal·lès, "un noi tranquil", podria "aprendre una mica de Ronaldo, potser interactuant una mica més".

El representant del fitxatge més car de la història del futbol diu que el futbolista "no vol ser el millor model del món o el millor venedor de roba interior. Aquest no és ell". Barnett ha afegit que Bale "vol la seva pròpia vida i la viu. És un gran jugador, i no vol res més. Té molts bons patrocinadors, però tota la seva vida es basa a ser el millor futbolista del món".

Anar al contingut