Barça

El representant d'Abidal avisa que la seva renovació està estancada i que podria marxar del Barça

La renovació d'Eric Abidal continua en compàs d'espera. Ahir, el representant del jugador, David Venditelli, va assegurar en declaracions a COM Ràdio que encara no s'ha arribat a un acord per renovar el contracte del futbolista francès que acaba a final de temporada. "A mesura que avança el temps augmenta la possibilitat que Abidal se'n vagi del Barça", va reconèixer Venditelli. Les divergències es troben bàsicament en les variables del contracte i s'espera que en les pròximes setmanes les dues parts es tornin a reunir per intentar arribar a un acord.

Actualitzat
Eric Abidal podria estar allunyant-se del club blaugrana a mesura que passen les setmanes. La seva renovació pel Barça segueix estancada després de les declaracions del seu representant, David Venditelli a COM Ràdio, on ha ratificat que no hi ha acord. "A mesura que avança el temps, augmenta la possibilitat que Abidal se'n vagi del Barça", va alertar Venditelli.

Venditelli també va explicar que en les pròximes setmanes tornarà a Barcelona per continuar amb les negociacions i va destacar la bona relació entre Abidal i el club, malgrat l'avís enviat a la directiva. "Continuen les negociacions. Tenim molt bona relació amb el club però no hem arribat a un acord", va insistir.

El representant d'Abidal també va explicar les claus de la desavinença entre Barça i jugador per acordar un nou contracte. El Barça ofereix un contracte de 2+1 temporades però les principals discrepàncies se centren en la forma de pagament. El Barça ofereix un contracte en el qual gran part del fet econòmic vagi en funció dels partits jugats, i això no ha agradat gens al jugador francès, que sent que no se li correspon com hauria per la seva trajectòria en el club. "Ens han fet una oferta amb un bonus sobre partits jugats. Després de cinc temporades al Barcelona, creiem que Abidal ja té un estatus. No és tant un problema econòmic sinó de reconeixement a la trajectòria del jugador", va revelar Venditelli.

El representant d'Abidal també va admetre que en cas d'haver de buscar una sortida, alguns clubs importants s'han interessat pels seus serveis de cara a la temporada que ve i el més ben posicionat seria el PSG.
Anar al contingut