Reial Madrid

El Reial Madrid vol mantenir la seva imbatibilitat al Bernabéu davant l'Sporting

L'Sporting de Gijón intentarà aquest dissabte el que sembla impossible: treure algun punt del Santiago Bernabéu (20 h). El Reial Madrid encara no n'ha deixat escapar ni un de sol en tota la temporada del seu estadi a la Lliga, on ara mateix és líder amb els mateixos punts que el Barça. S'ha de remarcar que l'Sporting només ha guanyat al Bernabéu en partit de Lliga dues vegades en 38 visites. Els merengues no podran disposar del lesionat Kaká, però totes les mirades se centraran en Cristiano Ronaldo, que no se sent prou protegit pels àrbitres.

Actualitzat
L'equip de Manuel Pellegrini defensa el lideratge de la Lliga davant l'Sporting al Santiago Bernabéu. L'últim partit dels merengues al seu estadi va ser el de la desfeta contra el Lió a la Champions. Un dels grans atractius serà la rebuda que farà l'afició al seu equip, que ja només té opcions de guanyar la Lliga després de caure amb estrèpit a la Copa del Rei i a la màxima competició continental.

Els blancs esperen encadenar la novena victòria consecutiva a la Lliga i mantenir la seva ratxa golejadora (21 dianes en les últimes cinc jornades) per seguir lluitant cara a cara amb el Barça pel títol. Només queda la Lliga, i els blancs saben molt bé que no poden permetre's cap ensopegada més aquesta temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut