Zidane i Ramos, durant la roda de premsa prèvia al partit del Calderón (EFE)
Lliga de Campions

El Reial Madrid visitarà el Calderón en un ambient enrarit pel fitxatge de Theo Hernández pel conjunt blanc

El fitxatge de Theo Hernández pel conjunt madridista ha enrarit encara més l'ambient al derbi madrileny, que decidirà el segon semifinalista de la Lliga de Campions. Els "colchoneros" intentaran remuntar el 3 a 0 advers de l'anada al Bernabéu

Sebas GuimActualitzat

La semifinal entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid està pràcticament sentenciada gràcies al "hat-trick" de Cristiano Ronaldo al Bernabéu. Als blancs, els espera un Calderón especialment calent. El fitxatge de Theo Hernández ha enrarit encara més l'ambient al derbi madrileny, que decidirà el segon semifinalista de la Lliga de Campions.

Que el dia abans de la tornada d'unes semifinals de la Lliga de Campions el rival et pispi un jugador no és plat de bon gust. La revisió que ahir va passar a Madrid Theo Hernández, lateral "colchonero" cedit a l'Alabès, ha acabat d'incendiar el derbi europeu d'aquest dimecres. L'Atlètic necessita crear ambient per intentar capgirar el 3 a 0 de l'anada. El cas Theo i el record del mosaic del Bernabéu fan que els del Manzanares posin en dubte els valors del madridisme. A Valdebebas hi treuen ferro.

"Aquí sembla que tots ens hem criat a Beverly Hills i que teníem un compte corrent de 40 cap amunt. Per tant, estem més tranquils que mai, aquí hi ha molta gent de barri, amb molts valors i principis", ha assegurat Sergio Ramos.

Zidane, que té les baixes de Bale i Carvajal, però recupera Pepe i Varane, vol que els seus homes mantinguin la calma i que no es descentrin davant de tot el que pugui passar fora del terreny de joc. Al Calderón farà jugar l'equip A, el de les grans ocasions. Per a titulars i suplents, el tècnic francès ha enviat un missatge. "Hem de seguir el nostre camí, el que estem fent fins ara. El nostre camí és donar-ho tot al camp, res més", ha demanat.

L'Atlètic repetirà tots els hàbits que en els partits de casa l'han conduït fins a les semifinals de la Champions amb l'objectiu de buscar una remuntada que li permeti classificar-se per a la final de Cardiff.

Anar al contingut