Cristiano Ronaldo, en el partit de Lliga contra el Las Palmas (EFE)
Futbol

El Reial Madrid visita el Dortmund en un moment delicat

Després dels empats consecutius a la Lliga contra el Vila-real i el Las Palmas, l'equip blanc i Cristiano Ronaldo arriben a Dortmund amb necessitat de reivindicar-se

Actualitzat

El Reial Madrid juga aquest vespre (20.45, TV3) el partit possiblement més difícil de la lligueta de la Champions. L'equip blanc s'enfronta al Borussia Dortmund al seu estadi, el Signal Iduna Park, en un moment de certs dubtes: dos empats consecutius a la Lliga i la cara de pomes agres de Cristiano Ronaldo en ser substituït dissabte passat davant el Las Palmas fan pensar que no tot són flors i violes a la casa blanca.

El Reial Madrid, vigent campió d'Europa, ja va patir per superar l'Sporting de Portugal (2-1) en la seva estrena a la Champions. Zinedine Zidane ha volgut transmetre un missatge de calma abans d'un partit que fer evident la intranquil·litat de l'entorn madridista o disparar l'eufòria si l'equip obté un resultat positiu.

Privat de Casemiro i Marcelo, el Madrid recupera Pepe per a l'eix de la defensa mentre espera que Cristiano Ronaldo ofereixi la seva millor versió, per primera vegada aquesta temporada, en un camp exigent.

El Borussia Dortmund ha començant la temporada obtenint grans resultats i exhibint una gran capacitat golejadora. L'exblaugrana, Marc Bartra, que compta amb la confiança de Thomas Tuchel, es va lesionar la setmana passada però està recuperat per jugar com a titular aquesta nit.   

 

Anar al contingut