Lliga de Campions

El Reial Madrid visita el camp del Manchester City amb la baixa d'última hora de Cristiano Ronaldo

El crac portuguès del Reial Madrid s'ha quedat fora de l'onze titular i de la llista de convocats i Lucas Vázquez serà el seu substitut a l'Etihad Stadium (20.45, TV3)

Actualitzat

El Reial Madrid visita aquest vespre (20.45, TV3) el camp del Manchester City, en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Zinedine Zidane podrà disposar, per a aquest enfrontament, de Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, que arrossegaven molèsties. De fet, el mateix tècnic va confirmar que tots dos serien titulars a l'Etihad Stadium. Finalment, el portuguès no ha passat la prova i fins i tot s'ha quedat fora de la convocatòria. Lucas Vázquez serà el seu substitut a l'onze inicial.

Zidane estava especialment eufòric en la roda de premsa prèvia al partit, fins al punt de dir que ara mateix veu en l'equip el mateix ambient que el 2014 els va portar a guanyar la "décima".

El Manchester City tindrà la baixa de Yaya Touré, un futbolista que ha perdut protagonisme aquesta temporada i que acostuma a ser suplent amb Manuel Pellegrini. El tècnic xilè, que esgota les últimes setmanes com a tècnic dels "citizens", podrà comptar, però, amb David Silva i Vincent Kompany, que arrossegaven molèsties.

L'objectiu per a l'equip anglès, en la seva primera presència en unes semifinals de la Champions League, és treure un bon resultat abans de visitar el Santiago Bernabéu la setmana que ve. Per aquest objectiu compten especialment amb dos jugadors en un bon estat de forma: Sergio "Kun" Agüero, autor de 28 gols aquesta temporada en totes les competicions amb el club, i Kevin De Bruyne, que des que ha reaparegut després d'una llarga lesió està marcant diferències en el joc ofensiu.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut