Cristiano i Kovacic, absents a la convocatòria del Madrid (@realmadrid)
Futbol

El Reial Madrid viatja a Riazor amb les baixes previstes de Cristiano i Kovacic

El Reial Madrid començarà la defensa del títol de Lliga contra el Deportivo aquesta nit a partir de les 22.15

Actualitzat

El Reial Madrid viatja a la Corunya, on s'enfrontarà al Deportivo en la primera jornada de la Lliga 2017-2018, amb 19 jugadors, entre els quals no hi són el lusità Cristiano Ronaldo i el croat Mateo Kovacic.

El migcampista Kovacic s'ha continuat entrenant al marge del grup sense que el club hagi comunicat cap lesió. No s'ha exercitat des dels dos partits de la Supercopa d'Espanya davant el Barcelona, ​​en els quals va ser titular i va tenir un gran protagonisme. Cristiano Ronaldo complirà el seu segon partit dels cinc que li va imposar el Comitè de Competició per la seva expulsió en la tornada de la Supercopa.

El defensa Jesús Vallejo continua amb la recuperació de la seva lesió muscular, i l'atacant Borja Mayoral no es troba tampoc en l'expedició. 

Els convocats són els porters Keylor Navas, Kiko Casilla i Luca Zidane; els defenses Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo i Theo; els mitjans Kroos, Modric, Casemiro, Asensio, Isco, Ceballos i Marcos Llorente; i els atacants Bale, Benzema i Lucas Vázquez.

El Reial Madrid començarà la defensa del títol de Lliga aquesta nit a partir de les 22.15.

Anar al contingut