Pepe es va lesionar en l'últim partit de lliga, contra l'Atlètic (Reuters)
Lliga de Campions

El Reial Madrid viatja a Munic amb els 22 jugadors disponibles i minvat en defensa per les baixes de Pepe i Varane

Zinedine Zidane ha donat una llista de convocats amb la presència de tres porters (Keylor Navas, Kiko Casilla i Rubén Yáñez), les baixes obligades per lesió de Pepe i Raphaël Varane, i el dubte de Carvajal per unes molèsties musculars en un bessó

Actualitzat

El Reial Madrid ha viatjat aquest dimarts cap a Munic per afrontar l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions amb una expedició formada pels 22 futbolistes disponibles del primer equip. Zinedine Zidane ha donat una llista de convocats amb la presència de tres porters (Keylor Navas, Kiko Casilla i Rubén Yáñez) i les baixes obligades per lesió de Pepe i Raphaël Varane.

El tècnic francès, amb una defensa molt minvada d'efectius, també estarà pendent de l'evolució de Dani Carvajal, que arrossega unes molèsties musculars en un bessó.

L'expedició madridista està formada per: Keylor Navas, Kiko Casilla, Rubén Yáñez, Dani Carvajal, Danilo, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Coentrao, Casemiro, Kroos, Kovacic, Modric, Isco, Marco Asensio, James, Lucas Vázquez, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata i Mariano.

Anar al contingut