Madrid

El Reial Madrid traspassa Raúl Albiol al Nàpols

El defensa Raúl Albiol jugarà els pròxims quatre anys al Nàpols, que entrena Rafa Benítez. Al nou club, Albiol es trobarà José María Callejón, company seu també fins ara en el Reial Madrid. La pròxima incorporació, segons la premsa italiana, podria ser el porter del Liverpool Pepe Reina.

Actualitzat
El Nàpols ha oficialitzat el fitxatge del central Raúl Albiol, fins ara al Reial Madrid, amb el qual ha firmat per a les pròximes quatre temporades. El club italià ha fet oficial el seu fitxatge a través del web oficial del club.

Albiol passa així a formar part del projecte de Rafa Benítez, tècnic de l'equip napolità, que ha emprès una àmplia campanya de fitxatges en aquest mercat d'estiu en la que serà la seva segona aventura a la Cacio, després de la seva etapa al capdavant de la banqueta de l'Inter, durant cinc mesos, el 2010.

El central espanyol compartirà vestuari al Nàpols amb el seu fins ara company al Reial Madrid José María Callejón, que va ser presentat el passat 16 de juliol.

A ells podria sumar-se en breu el porter del Liverpool Pepe Reina, ja que, segons els mitjans italians, el jugador i el club ja han aconseguit un acord per a la pròxima temporada.
Anar al contingut