El Reial Madrid, tot i ser dominat per un gran Celta, marxa de Balaídos amb un triomf imprescindible (2-4)

El Reial Madrid ha estat dominat pel Celta, però ha acabat guanyant gràcies a la contundència i l'eficàcia dels seus davanters en el contraatac (2-4)

Daniel AlentoActualitzat

El Celta, tot i acabar perdent per 2 a 4, ha plantejat un partit valent aprofitant les febleses del Reial Madrid en defensa i més sense un Pepe que ha estat suplent. Nolito ha obert el marcador pels locals en el minut 8 després d'una recuperació de pilota en el mig del camp. Però si els blancs presenten mancances al darrera, al davant tot són excel·lències.

Una cavalcada de Cristiano Ronaldo per la dreta ha acabat, després d'un refús de la defensa gallega, en el gol de l'empat de Kroos en el minut 15. Nou minuts després, "Chicharito" Hernández ha fet el segon dels d'Ancelotti combinant molt bé amb James Rodríguez. Però els gallecs no s'han rendit. En una primera meitat trepidant, Santi Mina ha superat l'avançada defensa visitant gràcies a una bona assistència d'Orellana per fer l'empat a 2 en el minut 28. El Madrid, a la contra, ha avisat amb un xut al pal de Cristiano abans que James Rodríguez fes el tercer gol visitant a 2 minuts del descans.

El Celta domina, el Madrid marca

La segona part els esforços inicials dels madridistes per dormir el partit han topat amb el seu propi caràcter ofensiu i l'empenta d'un Celta confiat en les seves possibilitats d'obtenir un resultat positiu. En el minut 57, els gallecs han reclamat penal en una caiguda d'Orellana davant Kroos. El Reial Madrid tenia molts problemes per evitar les arribades del seu contrincant. El domini del Celta era absolut. Però els blancs han fet una nova exhibició de la seva artilleria en el minut 69: passada llarga de Sergio Ramos, control espectacular del "Chicharito" i segon gol del mexicà.

Poc després Larrivey, que des de la primera meitat no deixava de sagnar per un cop al cap tot i els esforços dels serveis mèdics del seu equip, jugar amb un casquet de natació i canviar-se tres vegades de samarreta per les taques de sang, ha estat substituït. És la metàfora de l'actuació èpica, tot i que sense premi, que ha protagonitzat el Celta.