Espanyol

El Reial Madrid torna a marcar 6 gols a l'Espanyol amb un "hat-trick" de Cristiano Ronaldo

L'Espanyol ha encaixat una golejada davant del Reial Madrid (ha rebut 12 gols en els dos partits de lliga davant dels blancs) amb "hat-trick" de Cristiano Ronaldo (en la primera volta en va fer 5)

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha repetit el resultat de la primera volta de la Lliga davant l'Espanyol a l'estadi de Cornellà - El Prat, i ha derrotat, ara al Bernabéu, els blanc-i-blaus per 6 a 0. Els blancs han deixat clares les seves intencions des del primer minut, amb un xut de Marcelo que ha marxat fora ja en la seva primera possessió. Arlauskis ha fet la seva primera aturada com a espanyolista en el minut 3, davant d'un xut des de fora de l'àrea de Cristiano Ronaldo. Quatre minuts més tard, el lituà ha encaixat el seu primer gol, quan Karim Benzema ha rematat de cap una centrada des de la banda dreta de James Rodríguez.

Després d'aquesta jugada l'Espanyol s'ha acostat a la porteria blanca, però el xut de Mamadou Sylla, massa escorat a la banda, no ha pogut superar el porter Keylor Navas. Tot seguit, Enzo Roco ha fet caure Cristiano Ronaldo dins l'àrea visitant. El portuguès, en el minut 12, ha transformat aquest penal en el segon gol local. En el minut 16, un xut de James des de la frontal, desviat per un defensor, ha entrat dins la porteria de l'Espanyol. El colombià sortia de fora de joc a l'inici de la jugada, però l'àrbitre no ho ha vist. En només un quart d'hora, el partit ha quedat sentenciat.

Els de Zidane han seguit atacant, buscant el gol que els hi calia per tenir el seu pòquer. La pressió al voltant de la porteria blanc-i-blava era constant, tot i que sense ocasions clares. Els de Galca, per la seva banda, s'han acostat un parell de vegades a la porteria de Navas, però sense generar perill fins que a l'últim minut de la primera part Salva Sevilla ha tingut un ma a ma amb el porter rival. L'espanyolista no ha resolt, i qui si ho ha fet, a la contra, ha estat Cristiano Ronaldo. El golàs del portuguès ha deixat el resultat de 4 a 0 al descans.

Debut desafortunat d'Óscar Duarte

En la segona meitat el Reial Madrid ha tingut una baixada de tensió evident, conscient de la diferència en el marcador i les poques possibilitats de l'Espanyol de fer-li mal. Només Cristiano insistia amb ganes, buscant el seu hat-trick personal. L'ha tingut en el minut 68, en un xut de falta que ha marxat fora per molt poc per sobre de la porteria d'Arlauskis. Uns minuts abans, s'havia lesionat el migcampista Víctor Sánchez, obligant el tècnic visitant a fer servir el seu últim canvi.

En els dos anteriors, per començar la segona meitat, el nouvingut Óscar Duarte ha substituit Salva Sevilla, i Fuentes a Rubén Duarte. En el lloc de Víctor Sánchez ha entrat Abraham , que ha tingut una bona ocasió de gol en el minut 73. Navas, una vegada més, ha fet bé la seva feina. Poc després, ha estat Sergio Ramos el que ha desviat a córner el xut de Mamadou.

L'Espanyol ha pujat línies davant d'un equip blanc totalment relaxat que ha despertat quan Cristiano ha fet de cap el cinquè gol del matx aprofitant una gran centrada de Jessé en el minut 82. En el minut 86 el debutant Òscar Duarte ha tingut la mala sort de batre el seu company, i també debutant, Arlauskis, quan intentava desviar una nova centrada de Jessé. A les ordres del Zidane, el Reial Madrid ha fet 16 gols en els seus tres partits de Lliga al Bernabéu. L'Espanyol es manté dins de la seva mala ratxa. En els seus últims 8 enfrontaments, només ha sumat 2 punts.