Futbol

El Reial Madrid torna a la feina amb la novetat de Carvalho, superada la lesió al genoll

El Reial Madrid ha tornat a la feina aquest dijous, per començar a preparar el partit de Copa contra el Màlaga. La presència de Ricardo Carvalho, que ha superat un esquinç al lligament lateral intern del genoll, ha estat la gran novetat de la sessió, la primera després de vuit dies de descans. Mourinho ha tingut a les seves ordres 23 jugadors. Una de les baixes era Sergio Ramos, que s'ha quedat al gimnàs recuperant-se d'un trencament fibril·lar de primer grau a la cuixa esquerra.

Actualitzat
Per a Mourinho i el Reial Madrid, s'han acabat les vacances. Bones notícies per al portuguès en la tornada a l'activitat. Carvalho, absent de l'equip des de fa tres mesos per una lumbàlgia, primer, i un esquinç al genoll, després, s'ha entrenat amb el grup. A l'altre costat de la balança, Sergio Ramos, convalescent d'un trencament al bíceps femoral que, ara mateix, el converteix en dubte pel partit de Copa contra el Màlaga.

Més equips que tornen a la feina

Cinc mil persones al Vicente Calderón per presenciar el primer entrenament de Simeone dirigint l'Atlètic de Madrid. Suport incondicional a l'argentí, a qui els "colchoneros" s'encomanen per sortir de la crisi.

Un altre equip en hores baixes que ha tornat a la feina. Amb la vista posada en el mercat d'hivern i amb José Molina com a entrenador, el Vila-real confia a remuntar el vol en la segona part de la temporada. El panorama no és l'ideal: eliminat de la Copa i quart per la cua a la Lliga.

Juan Ignacio Martínez, l'entrenador de l'equip revelació, saluda els seus jugadors abans de començar l'entrenament. El Llevant ha estat un altre dels equips que han començat a treballar, i ho ha fet amb força. Doble sessió per començar.

Iñigo Martínez ha donat l'ensurt en l'entrenament de la Reial Societat. Un cop al genoll l'ha obligat a retirar-se en el primer entrenamet després de les vacances.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut