Madrid

El Reial Madrid torna a la feina amb cares llargues i sense els internacionals

El Reial Madrid ha tornat aquest dimecres als entrenaments, després de l'eliminació copera enfront de l'Alcorcón, en una sessió que s'ha caracteritzat per les cares llargues dels jugadors, i en la qual no hi han estat els internacionals, convocats amb les seleccions per als partits d'aquest cap de setmana. Per a la sessió preparatòria, l'entrenador Manuel Pellegrini només ha comptat amb vuit homes disponibles. Els jugadors, amb cares tristes i capcots, s'han reunit durant deu minuts a la meitat del camp, al costat de Manuel Pellegrini, per fer autocrítica de l'eliminació de la Copa del Rei enfront de l'Alcorcón, equip de Segona B.

Actualitzat
A continuació, els jugadors han fet carrera contínua abans de començar amb el treball físic, llevat de Raúl que ha seguit corrent per la gespa de Valdebebas durant cinc minuts més abans d'unir-se a la resta del grup. Dudek i Adán, s'han exercitat pel seu compte al costat del preparador de porters, realitzant treball específic al marge de la resta de companys.

Una de les notícies del dia ha estat la presència a Valdebebas de Miguel Pardeza, director esportiu del Reial Madrid, que s'ha acostat fins a la Ciutat Esportiva per parlar amb Manuel Pellegrini.

Casillas admet que la culpa és dels jugadors

Iker Casillas ha reconegut durant l'acte de presentació dels guants que lluirà en el partit del seu centenari i de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que la derrota davant l'Alcorcón és "culpa nostra, la culpa és dels jugadors". "Jo sóc partidari de pensar que la culpa és nostra, és dels jugadors, ja que el Reial Madrid havia d'haver passat a la següent ronda", ha explicat el porter madrileny. Entre les crítiques abocades al tècnic del Reial Madrid ha destacat el canvi de Lass, sobre el qual, molt diplomàtic, ha comentat que "cadascun té un entrenador dins i hi ha opinions per a tots els gustos però al final qui decideix és un i en moltes ocasions encara que no s'arribin a compartir sí que cal respectar-les".

La premsa no es talla

"Sinistre total", "Ridícul històric", "Fracàs!" són alguns dels grans titulars de portada amb què els diaris esportius il·lustren l'eliminació del Reial Madrid de la Copa del Rei. "Sinistre total" és el triat per "As". "Marca" es refereix a aquest assumpte com "a Ridícul històric" i agrega: "el dia que el Bernabéu va ser un clam: Pellegrini dimissió!". En la mateixa portada comenta: "un Segona B fa fora de la Copa el millor equip del món? per un demolidor 4-1", "patètica imatge".

La premsa esportiva de Barcelona també es recrea en el desengany madridista. "Mundo Deportivo" ho cataloga de "patacada" i diu que "l'Alcorcón no es va fer petit i el Bernabéu es va indignar en patir el primer gran KO (4-1 en el global) de la nova era Florentino". El diari "Sport" titula "Xiulets, impotència i fracàs!" també aprofundeix en la catàstrofe. "250 milions en fitxatges per caure eliminats davant un Segona B".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut