Copa del Rei

El Reial Madrid torna a guanyar l'Osasuna (0-2) i passa als quarts, on l'espera l'Espanyol

El Reial Madrid s'ha classificat per als quarts de final de la Copa, on ja l'espera l'Espanyol. Els d'Ancelotti han tornat a guanyar l'Osasuna (0-2), com en el partit d'anada. Cristiano Ronaldo de falta, a la primera part, i Di María en la segona han firmat les dianes dels blancs.

El Reial Madrid s'ha classificat per als quarts de final de la Copa, on ja l'espera l'Espanyol. Els d'Ancelotti han tornat a guanyar l'Osasuna (0-2), com en el partit d'anada.

Cristiano Ronaldo de falta, a la primera part, ha fet el 0-1. Ha estat en una acció còmica del porter Andrés Fernández, que s'ha embolicat amb la pilota que se li ha escapat i la pilota ha entrat passant-li entre les cames. Abans del descans, l'Osasuna ha tingut a tocar l'empat a través de Cejudo que ha enviat un xut al pal.

En la segona part, Di María ha firmat el 0-2 definitiu, en culminar una bona jugada de Jesé. El nou fitxatge dels navarresos, Javi Acuña, que s'ha estrenat com a titular amb l'Osasuna, només ha disposat d'un xut clar a falta d'una quart d'hora que ha aturat Casillas sense problemes.

A cinc minuts del final, Coentrao ha estat expulsat per doble groga.

Morata, amb ull de boxejador

Morata ha estat la cara amarga del Reial Madrid. Ha hagut de demanar el canvi per lesió i ha marxat plorant d'El Sadar. S'ha lesionat en la primera pilota que ha tocat, dos minuts després d'entrar al camp per Jesé, en topar amb Puñal i ha acabat amb un ull esquerre inflat d'autèntic boxejador.