El Reial Madrid torna a guanyar, a El Molinón, amb un gol agònic en el minut 90 (2-3)

El partit a El Molinón ha estat molt intens. L'Sporting s'ha avançat per dues vegades en el marcador amb gols de Cop i Vesga; el Madrid ha aconseguit empatar amb dues dianes d'Isco i Morata. El gol de la victòria l'ha fet de nou Morata en el minut 90

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Sporting de Gijón i Reial Madrid s'enfrontaven a El Molinón amb realitats molt diferents. L'Sporting, en una situació molt compromesa en la zona de descens, i el Madrid, líder de la Lliga, però també amb necessitat de puntuar per escapar-se del Barça. Al final, els tres punts se'ls ha emportat el conjunt de la capital amb un gol agònic d'Isco en el minut 90.

Zinedine Zidane ha apostat per una alineació totalment diferent de la que aquesta setmana va guanyar el Bayern de Munic, i només dos jugadors intactes, Sergio Ramos i Nacho. L'Sporting s'ha avançat en el marcador ben d'hora, amb un golàs de Duje Čop en el minut 13 de partit (1-0). Mig gol de l'Sporting ha estat de Vesga, que s'inventa una passada letal que acaba dins de la porteria de Casilla, davant l'estupefacció dels jugadors del Madrid. Feia 22 anys que el conjunt asturià no marcava un gol al Madrid a El Molinón.

El conjunt blanc, però, especialista a remuntar resultats adversos, no ha donat gaire temps a l'Sporting per celebrar el primer gol. Isco fa un golàs (16') després de superar tres defensors i rematar amb l'esquerra a l'esquadra. Un xut imparable que ha suposat l'empat a 1, resultat amb què s'ha arribat al descans.

Només començar la segona part, l'Sporting ha tornat a marcar, i ho ha fet Mikel Vesga, per apuntar-se el seu primer gol a Primera Divisió. El jove jugador vitorià, clau en el primer gol asturià, ha rematat de cap amb una paràbola que ha anat directa a la xarxa de Casilla per posar el 2-1 en el marcador (50').

Els de Zidane ho han tornat a fer. Com en la primera part, el conjunt blanc ha tornat a empatar el partit, en aquest cas, amb un gol d'Álvaro Morata, que guanya la batalla amb el defensor de l'Sporting Babin, i remata de cap dins de la porteria asturiana (2-2, minut 59).

El Madrid ha buscat el tercer per activa i per passiva, i el gol ha arribat, com sempre, en el minut 90 de partit. L'afortunat ha estat Isco, que remata des de la frontal de l'àrea (2-3) i dona els tres punts al conjunt blanc. Un altre gol agònic dels blancs que val tres punts.