Rudy Fernandez tira a cistella en una jugada durant l'enfrontament d'Eurolliga entre el Reial Madrid i el Panathinaikos (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid tomba el Panathinaikos i fa un pas endavant per segellar l'accés al Top 8 de l'Eurolliga (92-75)

El conjunt blanc ha desencallat un duel molt igualat al tercer quart i l'ha rematat amb contundència al darrer temps, amb un destacat Fabien Causeur

El Reial Madrid ha tombat el Panathinaikos en la 25a jornada de l'Eurolliga (92-75). Amb aquesta victòria, els blancs fan un pas endavant per deixar més que encarrilada la classificació per als quarts de final de la màxima competició del bàsquet europeu.

El duel de banquetes entre Pablo Laso i Xavi Pascual s'ha decantat cap a l'entrenador blanc, i això que la primera meitat ha estat d'allò més igualada: 19-20, al prirmer quart, i 38-37, al segon.

Després del descans, però, el Madrid ha desencallat el partit al tercer quart (64-55). Els blancs han dominat sobre el parquet amb uns inspirats Fabien Caseur (26 punts) i Facundo Campazzo (15 punts, 5 rebots i 5 assistències), que han liderat el joc ofensiu portant el seu equip a un màxim avantatge en el marcador de 12 punts fins al moment, però el pitjor encara no havia arribat.

En el darrer temps, l'entrenador català del Panathinaikos ha replantejat el partit buscant la reacció dels seus homes, però KC Rivers i Mike James s'han quedat sols i només han generat problemes als primers compassos. El Reial Madrid, sòlid a totes les zones i molt fi a la pintura, ha pujat una velocitat en el seu joc i ha doblegat amb autoritat un esgotat conjunt grec (92-75).

Amb aquest triomf, el Reial Madrid escala a la cinquena posició, amb 15 victòries i 10 derrotes, quan ja només queden cinc jornades per al final de la fase regular de l'Eurolliga.

El Baskonia remunta davant el València Basket (71-81)

El duel entre equips espanyols d'Eurolliga d'aquest dijous al vespre ha tingut un gran protagonista, l'exblaugrana Marcelinho Huertas, i és que el brasiler ha estat decisiu per a la treballada victòria que ha arrencat el Baskònia de la complicada pista de la Fonteta.

Pedro Martínez, que tornava al que va ser casa seva fins la temporada passada, ha estat rebut amb una sonora ovació, i és que l'afició valenciana té molt present el títol de la Lliga Endesa que va conquerir llavors.

El València Basket ha anat al davant en el marcador gairebé tot el partit però, al darrer temps, Huertas s'ha carregat l'equip a l'esquena i ha pitjat l'accelerador per capgirar el resultat en un sorprenent quart (71-81). El brasiler ha signat una gran actuació: 19 punts -màxim anotador del partit- i 7 assistències.