El Reial Madrid té prou amb uns bons minuts de Llull per trencar la resistència de La Bruixa d'Or (66-83)

Un segon quart estel·lar de Sergio Llull (17 punts, 2 assistències) ha donat al Reial Madrid l'embranzida que necessitava per deixar enrere La Bruixa d'Or. El menorquí ha aconseguit 15 punts en aquest 10 minuts anotant els 6 llançaments de camp que ha intentat.

El primer quart del partit entre La Bruixa d'Or i el Reial Madrid ha estat de baixa anotació (13-15). Això ha permès als manresans mantenir-se a prop en el marcador. I quan els blancs han marxat de 5 en el tram final del període, dues cistelles amb participació de Roger Grimau (en la primera ha donat l'assistència, la segona l'ha feta ell) han tornat a igualar la situació.

Ogilvy, que reapareixia després de la seva lesió, ha començat entonat el segon quart anotant dues cistelles dins la zona. Més encertat ha estat Sergio Llull, autor d'11 dels primers 14 punts (amb 3 triples) del seu equip. Els de Pablo Laso han començat a anotar amb regularitat, i han establert un màxim avantatge de 17 punts, que s'ha quedat en 15 al descans, 26 a 41.

Llull ha deixat el partit sentenciat. Els minuts restants ha baixat la tensió i els entrenadors han repartit minuts entre les seves plantilles. La diferència d'encert cara a cistella reflecteix el salt de potencial ofensiu entre els dos equips: 23 de 65 en els tirs de camp pels locals i 35 de 67 els madridistes. En l'intercanvi de cistelles els visitants han tingut un màxim avantatge de 27 punts en l'últim quart que els del Bages han reduït fins als 17 finals.