Futbol

El Reial Madrid surt en defensa de Sergio Ramos després de la petició de sanció per part del Sevilla

Ramos va respondre els insults d'una part de l'afició del Sevilla durant la tornada dels vuitens de la Copa del Rei amb una celebració provocadora. El Sevilla demana una sanció per a ell, i el Madrid ha tancat files al voltant del capità

Actualitzat

El Reial Madrid ha sortit en defensa de Sergio Ramos, després que el Sevilla ha demanat a LaLiga que presenti una denúncia davant del Comitè de Competició de l'RFEF i de la Comissió Antiviolència per la forma com va celebrar un gol en el partit de tornada dels vuitens de la Copa del Rei al Sánchez Pizjuán.

Els blancs defensaven el 3 a 0 de l'anada en un partit que va acabar amb empat a 3. Ramos, format al Sevilla, va rebre els insults d'una part de l'afició sevillista. I quan va marcar el 3 a 2 amb un penal xutat a l'estil Panenka, es va encarar amb aquesta part de la grada posant-se les mans a les orelles, abans de fer un gest de disculpa a la resta d'espectadors. Posteriorment, el central es va queixar davant de la premsa del tracte que havia rebut.

Pel Sevilla, aquests gestos "podrien ser constitutius d'infracció del Codi Disciplinari de la Federació Espanyola de Futbol", que estipula una sanció d'entre 4 i 12 partits. El club andalús també "condemna" els insults rebuts pel futbolista del Reial Madrid i demana als seus aficionats "erradicar els insults, tant a clubs com a jugadors rivals".

Aquest diumenge, el líder de la Lliga torna al Pizjuán (20.45), i el club ha donat tot el suport al jugador el dia abans del matx. En un comunicat, el Reial Madrid expressa "el seu suport total i absolut al capità, amb un comportament exemplar al llarg de tota la seva trajectòria esportiva que l'ha portat a ser un referent de valors per a tots els aficionats al futbol i a l'esport en general".

En l'última roda de premsa, aquest dissabte, l'entrenador Zinedine Zidane ha confirmat que el central viatjarà a Sevilla i ha demanat respecte: "Ramos és el nostre capità i un exemple per a tots nosaltres, no només per al vestidor. Probablement, és el jugador espanyol més emblemàtic. No vull parlar del passat i el Sevilla demana el mateix que nosaltres, màxim respecte als jugadors".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut