Lliga BBVA

El Reial Madrid supera l'Eibar sense problemes (3-0) i manté la seva candidatura al títol de Lliga

Ancelotti ha pogut dosificar els seus futbolistes i els blancs s'han imposat amb dianes de Cristiano Ronaldo, Chicharito i Jesé

El Reial Madrid ha derrotat l'Eibar per 3-0 en partit corresponent a la 31a jornada de la Lliga BBVA. Cristiano Ronaldo, Chicharito i Jesé han fet els gols madridistes.

Ancelotti ha apostat per un onze ple de novetats amb jugadors poc habituals com Navas, Illarra, Jesé i Chicharito. El tècnic italià, que no comptava amb el lesionat Bale ni amb els sancionats Kroos i James, també ha donat descans a Casillas i Benzema.

Primera part d'absolut domini blanc. L'Eibar, decebedor, s'ha limitat a defensar i sort n'ha tingut de la bona actuació del porter Irureta. El primer avís l'ha donat Ramos amb una rematada al travesser. El primer gol l'ha marcat Cristiano Ronaldo. En el minut 21, xut de falta directa del portuguès, que no refusa el porter visitant. Poc després, centrada d'Arbeloa i cop de cap de Chicharito al fons de la xarxa.

La segona part ha estat més ensopida. El Madrid no ha premut l'accelerador i Ancelotti s'ha permès el luxe de donar mitja hora de descans a Modric, Ramos i Marcelo. L'eliminatòria europea contra l'Atlètic de Madrid sobrevolava el Bernabéu. En el tram final del matx, Jesé ha aprofitat la passivitat defensiva basca per segellar el marcador.