Doncic intentant passar entre dos rivals (EFE)

El Reial Madrid supera l'AX Milan a l'Eurolliga amb una nova exhibició de la seva perla, Luka Doncic (100-90)

El jove eslovè crida a les portes de l'NBA una nit més amb una nova exhibició de bàsquet inusual per un jugador de només 18 anys

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha derrotat l'AX Milan (100-90) en un partit de molt alta anotació i fases de joc espectaculars, entre dos equips més centrats a atacar que a defensar. El jove base de 18 anys Luka Doncic (27 punts, 8 rebots, 5 assistències, 3 recuperacions) ha estat la gran estrella dels locals, amb una nova exhibició només competida pel pivot visitant Arturas Gudaitis (20 punts, 7 rebots, 4 taps). Els blancs es mantenen invictes a l'Eurolliga després de tres jornades

Els de Pablo Laso han arribat a guanyar de 5 punts en el primer quart liderats per la seva estrella, Doncic, autor de 10 punts en aquest període. Els italians, però, s'han recuperat amb l'aportació ofensiva de Vladímir Micov (15 punts, 5 rebots) i Andrew Goudelock (20 punts). Després d'un segon quart igualat, que ha permès arribar al descans amb empat a 54, s'ha viscut un tercer quart boig.

Els italians han obert les hostilitats amb un parcial de 0-6 per encaixar un de 20-0. El Reial Madrid ha millorat una mica la seva defensa, i primer amb la velocitat del base argentí Facundo Campazzo (14 punts, 4 rebots, 6 assistències) i després amb una nova aparició estel·lar de Doncic, capaç d'anotar 12 punts en 5 minuts, els blancs han marxat de 14, 74-60. La seva relaxació, però, ha permès a l'equip de Milà recuperar-se amb un parcial de 2 a 12. El període ha acabat 81-74.

A l'últim quart, els visitants han intentat mantenir-se en el partit tot i la rigorosa tècnica que ha eliminat un dels seus homes claus, el base Theodore Jordan (10 punts, 5 assistències), i els problemes en un genoll de Goudelock, que jugava coix. El pivot Arturas Gudaitis feia mal a la zona, i un triple de Goudelock ha posat el 92-89 en el marcador. Una cistella de 3 punts de Fabien Causseur (12 punts) i una altra de Jeffery Taylor (11 punts), però, han tallat d'arrel aquesta aproximació.