El Reial Madrid supera el Baskonia i conquesta la Supercopa (80-73)

Partit molt ajustat que no s'ha decidit fins als darrers compassos de l'últim quart

Final de Supercopa molt igualada entre el Reial Madrid i el Baskonia que s'ha acabat decantant per al conjunt blanc amb un ajustat 80-73. Ha estat un enfrontament equilibradíssim des del primer fins a l'últim minut, un pols entre dos dels equips més en forma de la Lliga ACB. El primer quart s'ha acabat amb un 20-21; el segon, amb un 42-44, i el tercer, amb un 61-62 a l'electrònic.

Tot per decidir en un darrer període d'infart en què els nervis i el cansament s'han apoderat dels deu homes en pista. Els de Pablo Lasso han agafat una mica de marge en el marcador, però els de Pedro Martínez, molt concentrats, no han afluixat fins als darrers compassos, en què el Madrid ha estat més encertat de cara a cistella.

L'omnipresent Sergi Llull ha liderat el Reial Madrid, màxim anotador amb 15 punts i repartint joc als seus companys d'equip. Del costat dels bascos, han brillat Shields i Shengelia, amb 14 i 12 punts respectivament.