Bàsquet

El Reial Madrid supera amb solvència l'Estrella Roja i segueix imparable al Top 16 (85-61)

Els blancs no acusen el desgast de la Copa del Rei i refermen el seu liderat al grup E amb un solvent triomf malgrat el partidàs del gegant serbi Boban Marjanovic (21 punts, 13 rebots i 35 de valoració)

Actualitzat

El Reial Madrid no ha notat l'esforç de la Copa i ha guanyat sense dificultats l'Estrella Roja per 85-61 en el primer partit de la segona volta del Top 16 de l'Eurolliga. Tot i el bon partit del sostre de la competició, Boban Marjanovic (21 punts, 13 rebots i 35 de valoració), que sona com a recanvi d'Ante Tomic al Barça si el pivot croat acaba marxant a l'NBA, els serbis han acreditat un lamentable percentatge en triples amb 1 de 14 i mai han tingut opcions de donar la sorpresa.

El Reial Madrid n'ha tingut prou accelerant en el segon i últim quarts per posar en evidència les limitacions dels de Belgrad. Jaycee Carroll, Rudy Fernández i Sergio Rodríguez, han estat els més destacats d'un Madrid que seguirà líder del grup del Barça una setmana més amb un balanç de set victòries i una derrota.

Victòries del Maccabi i el Zalgiris

Molt més igualat ha estat el duel entre el Maccabi i el Panathinaikos, el segon i tercer classificats d'aquest grup E. Victòria per als de Tel Aviv per 73 a 70. Tot i la baixa de Schortsanitis els locals han estat superiors sota el cèrcol i això, en un partit de percentatges discrets ha decantat la balança. Els israelians tenen ara una victòria més que els grecs, però l'"average" particular és favorable al Panathinaikos, que va guanyar de 7 en la primera volta.

I en la part baixa del grup, el Zalgiris Kaunas s'enganxa a la lluita per ser a quarts de final després de superar un fluix Galatasaray. El parcial lituà de 23 a 8 en el primer quart ha estat la clau de la còmoda victòria local. De res han servit les habilitats de Justin Carter. El Zalgiris ha deixat que els turcs s'acostessin i ha acabat guanyant per 13, superant a més l'"average" particular als d'Ergin Ataman. Els d'Istanbul han notat, i molt, la baixa del base Carlos Arroyo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut