Cristiano lluita per una pilota durant el partit contra l'AC Milan (Reuters)
Cristiano en una imatge d'arxiu contra l'AC Milan (Reuters)

El Reial Madrid s'imposa als penals a l'AC Milan i guanya l'International Champions Cup versió asiàtica

Kiko Casilla ha parat el penal definitiu al jove porter italià Gianluiggi Donnarumma, en una tanda interminable on han llançat els vint-i-dos jugadors de camp

Rubén GómezActualitzat

El Reial Madrid ha guanyat un duel descafeïnat al penals contra l'AC Milan (0-0). Kiko Casilla ha parat el penal definitiu al jove porter italià, Gianluiggi Donnarumma, en una tanda de penals on han hagut de llançar els 22 jugadors de camp perquè el conjunt blanc s'emportés l'International Champions Cup versió asiàtica. El partit ha sigut un dels molts que es poden veure en pretemporada i que serveixen de preparació per a l'inici de la competició oficial. Tant Rafa Benítez com Siniša Mihajlović han utilitzat l'enfrontament per donar minuts a tots els jugadors possibles.

La gran càrrega física dels entrenaments i la gran humitat que hi ha hagut a Xangai han fet que es veiés un partit de poc ritme i escasses ocasions. Al descans, els canvis i l'entrada de Kroos al mig del camp al costat de Casemiro han fet que l'equip blanc controlés molt més el joc i fos clar dominador durant la segona part, però seguint el guió del primer temps les oportunitats per moure el marcador han set mínimes. Kiko Casilla ha evitat un mà a mà a Carlos Bacca a falta de cinc minuts del final com a ocasió més clara del partit.