Futbol

El Reial Madrid s'estavella al camp del Llevant en un partit que acaba sense gols

El Reial Madrid ha tornat a decebre aquest dissabte al camp del Llevant, on no ha estat capaç de passar de l'empat a zero. L'equip de José Mourinho -que ha tingut una petita picabaralla amb el tècnic granota a la primera part- ha estat incapaç de fer cap gol contra l'equip amb el pressupost més baix de Primera Divisió. És cert que Cristiano Ronaldo, Di María, Higuaín i Benzema han pogut decantar la balança, però en línies generals el partit ha estat dolent, amb un joc intermitent i farcit d'accions individuals, no pas col·lectives. El Llevant ho ha resistit com ha pogut, s'ha aliat amb la sort i s'ha endut un punt que té regust de victòria.

Actualitzat
El Madrid ha sortit al Ciutat de València amb el seu equip de gala i aviat ha començat a generar les millors ocasions del partit. L'equip de Mourinho no jugava gaire bé, però la superioritat tècnica sobre el Llevant era suficient perquè, de tant en tant, donés un ensurt al porter Reina. Això és el que han fet Higuaín, Cristiano Ronaldo i Di María als primers vint minuts, sense aconseguir perforar la porteria granota.

Però el moment àlgid de la primera part no ha tingut res a veure amb ocasions ni amb gols. Al minut 22, Ronaldo ha clavat una puntada a Del Horno mentre la pilota era en una altra banda, però ni l'àrbitre ni l'assistent han vist l'acció. Les protestes del tècnic del Llevant, Luis García Plaza, han acabat en un enfrontament verbal amb José Mourinho, que s'ha ficat pel mig. L'àrbitre, Delgado Ferreiro, ha pres la decisió salomònica de no amonestar cap dels dos entrenadors i ha fet reprendre el partit quan s'han calmat els ànims.

Abans del descans, el Madrid ha tancat el Llevant a la seva àrea i ha pogut obrir la llauna, sobretot gràcies a un excel·lent Di María. L'ocasió més clara l'ha tingut Ronaldo en un cop de cap enverinat que Reina ha desviat a córner. A força de sacrifici, empenta i una mica de sort, el Llevant s'ha mantingut viu al final dels primers 45 minuts.

Sense idees a la represa

Tot indicava que el Madrid, ni que fos per inèrcia, resoldria el matx aviat. Però els blancs han sortit del vestidor sense idees, practicant un futbol lent i previsible que fins i tot ha animat el Llevant a buscar la porteria contrària. Mourinho s'ha vist obligat a fer substitucions per veure si canviava el panorama; així, Pedro León i Benzema han entrat per Di María i un desaparegut Özil. Ha estat llavors quan el Madrid ha premut l'accelerador i, com a mínim, ha començat a general perill. Benzema -ajudat per una greu errada de Reina- ha estat a punt de salvar els mobles al minut 85. Al temps afegit, Higuaín ha perdonat una ocasió increïble en enredar-se amb la pilota i el porter. Però els granotes han salvat la pell i han deixat preparada una altra setmana complicada per a Mourinho i els seus homes. El seu estil no funciona. Almenys, de moment.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut