CR7 intentant franquejar el mur "colchonero" durant el partit d'anada (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid, sense Benzema, Bale, Modric i Marcelo, se la juga davant l'Atlètic de Madrid

Tots dos conjunts s'enfronten per vuitena vegada des que es van veure les cares a la final de la passada Champions i amb tot obert després de l'empat a zero de l'anada

Xavi VegasActualitzat

Partit d'alt risc esportiu per al Reial Madrid a la vuitena ocasió en què es mesura l'At. Madrid aquesta temporada sense haver aconseguit fins ara cap triomf. Ancelotti sap que no té marge per a les lamentacions, que queden noranta minuts per esborrar les vergonyes mostrades davant un rival que els ha dominat en els darrers partits.

El derbi madrileny suposarà la gran oportunitat de l'Atlètic de revenjar-se dels blancs per la final de la temporada passada, d'amarg record per a Simeone i els seus. El tècnic argentí té clar que el partit estarà envoltat de tensió i en aquest sentit ha dit que "el més bonic del futbol és aquesta situació, amb ansietat, amb compromís, amb pors. El que aconsegueixi deixar de banda tot això i jugar el partit tindrà avantatge".

La història mira de cara el Madrid, que ha guanyat totes excepte una de les 22 eliminatòries de competició UEFA en què va empatar en l'anada fora de casa. Per contra, la derrota de l'Atlètic a Lisboa va ser l'única en els seus últims deu partits davant equips espanyols en competicions europees (cinc triomfs i quatre empats).

Baixes importants per a Ancelotti

Carlo Ancelotti no s'escuda en les baixes de jugadors importants un dia abans del partit de tornada de la Champions davant l'Atlètic de Madrid. "Les lesions no canvien el que hem de fer al camp. I els disponibles estan motivadíssims. Tenim una gran oportunitat al davant i la volem aprofitar", ha dit. "Estem preparats per a tot, fins i tot per als penals", comentava en roda de premsa. A part de Benzema, Modric i Bale també és baixa Marcelo per sanció. Això obliga l'entrenador italià a recompondre el trencaclosques per guanyar els rivals ciutadans.

Alineacions possibles
Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Isco, Illarramendi, Kroos, James; Ronaldo, Hernández.
· Baixes: Marcelo (sancionat), Modrić (genoll), Bale (bessó), Benzema (genoll)

Atlético: Oblak; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Arda Turan, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann, Mandzukic.
· Baixa: Mario Suárez (sancionat)
· Dubte: Mandzukic (turmell)

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut