Primera

El Reial Madrid s'encalla al Bernabéu i cau davant del Betis en el temps de descompte (0-1)

Els homes de Zidane han tingut diverses ocasions però l'organització dels andalusos sumada a la inspiració del porter Adán han boicotejat la victòria dels blancs i, en el temps afegit, han vist com Sanabria els sorprenia amb el gol de la victòria

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Reial Madrid ha caigut davant d'un Betis organitzat, amb el cap fred i molt incisiu al contracop, en un Santiago Bernabéu que s'ha arribat a desesperar davant de la impotència de veure com s'havien de conformar amb un sol punt, però quan ja signaven l'empat, Tony Sanabria ha marcat el gol que donava la victòria als andalusos en el temps afegit (0-1).

En el minut dos, Sanabria ha enviat un primer avís en forma de gol cantat que Dani Carvajal ha tret de sota els pals quan ja havia superat Keylor Navas.

Els mateixos protagonistes blancs també han participat en una altra ocasió claríssima dels andalusos. Aquesta vegada, però, amb els papers invertits: Error de Carvajal en un servei de banda que ha regalat la pilota a Fabián. El verd-i-blanc ha encarat Keylor Navas en solitari i ha xutat a barraca però el porter costa-riqueny ha tret una mà providencial i ha evitat el primer del Betis.

El Madrid, per la seva banda, també ha volgut dir la seva i ha protagonitzat diverses ocasions. La més clara, una d'Isco just abans del descans, quan ha xutat sol davant d'Antonio Adán obligant el porter andalús a treure una mà que ha emmudit el Bernabéu que ja anava a celebrar el gol.

A la represa, els blancs han sortit molt més endollats i han buscat el gol en tot moment, però els verd-i-blancs han sabut mantenir a ratlla Ronaldo, Modric, Bale i, fins i tot, Carvajal, que ha estavellat una pilota al pal.

La jugada polèmica ha arribat quan Ronaldo, que tornava a jugar després de complir amb els cinc partits de sanció, ha caigut a dins de l'àrea per una acció amb Barragán. El portuguès i l'afició blanca s'han enfadat molt amb l'àrbitre quan han vist que no concedia el penal.

Marcelo ha demanat el canvi després de notar uns problemes musculars a la cuixa esquerra a vint minuts del final. Borja Mayoral ha entrat en el seu lloc.

Gareth Bale ha deixat bocabadat el Bernabéu quan ha enviat una canonada d'esperó de fantasia que el porter andalús ha rebutjat com ha pogut i la pilota ha acabat rebotant contra el pal.

Els darrers minuts, el Madrid s'ha llençat a l'atac a la desesperada, fet que ha deixat forats en defensa que ha permès marcar a Sanabria en una jugada a la contra però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc.

En el temps afegit, Borja Mayoral ha estat a punt de marcar de cap a l'estil Sergio Ramos però, un cop més, Antonio Adán s'ha tornat a lluir davant del seu exequip amb una blocada de pilota.

En un contracop al minut 92 ha arribat el gol que ha donat la victòria al Betis al Santiago Bernabeu, quasi vint anys després de l'última vegada que ho va aconseguir, quan Tony Sanabria ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un letal cop de cap

A banda de la derrota, el Reial Madrid posa punt i final a la ratxa de 73 partits consecutius marcant, com a mínim un gol, als seus rivals.