El Reial Madrid s'emporta el primer partit de semifinals davant del València Basket

Partit irregular dels homes de Pablo Laso, de dominar sobradament a patir. El València, però, no ha sabut aprofitar la relaxació i el desencert dels blancs, i, tot i arribar a empatar el marcador, ha acabat caient.

Oriol LlachActualitzat

Victòria estranya del Reial Madrid en el primer partit de les semifinals del "play off" pel títol de la Lliga ACB davant del València Basket.

Al final del primer quart, un resultat que no feia justícia al domini aclaparador dels homes de Pablo Laso, clarament superiors als valencians (25-20).

A la represa, la màquina blanca, ha pujat una velocitat. Els triples de Sergio Rodríguez, l'encert de Rudy Fernandez i les penetracions de Sergi Llull han estat letals i el partit s'ha trencat clarament a favor dels blancs, al final del segon quart han arribat a tenir un avantatge de 10 punts (46-36).

El Reial Madrid però, de tan còmode que se sentia, ha acabat adormint-se al tercer quart, cosa que ha aprofitat el València Basket, que liderat per Dubljevic i Lishchuk, ha començat a retallar distàncies. Temps mort demanat per Pablo Laso, alguna cosa fallava quan el València ha passat d'estar contra les cordes a empatar el partit. Un Barclaycard Center ple de gom a gom ha emmudit davant la reacció dels homes de Carles Duran.

El València, tot i intentar-ho, ha acabat acusant l'esforç i ha baixat els braços. Les pilotes regalades, els triples de Sergio Rodríguez i els rebots de Llull han tornat a obrir el camí cap a la victòria blanca. Les males notícies pel València han anat més enllà de la derrota quan Loncar, el màxim anotador dels de Carles Duran, ha hagut deixat el parquet lesionat.

Un Reial Madrid a mig gas s'emporta el primer "round"(81-71), la propera cita, de nou al Barclaycard Center, diumenge a les 12.