Hamilton intenta taponar un llançament a cistella d'Ayón (EFE)

El Reial Madrid sap patir a la Fonteta i és el primer finalista de la Lliga Endesa (80-82)

Els blancs, actuals defensors del títol, han portat gairebé sempre la iniciativa en el marcador davant d'un València Basket que, tot i les nombroses baixes, ha plantat cara fins al final

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid és el primer finalista de la Lliga Endesa de bàsquet després d'imposar-se en el quart partit de la sèrie a la pista del València Basket per un ajustat 80 a 82. Els blancs han portat gairebé sempre la iniciativa en el marcador davant un rival que, tot i les nombroses baixes, ha plantat cara fins al final.

El conjunt de Pablo Laso ha vist com els locals, de la mà d'un immens Justin Hamilton, màxim anotador del matx amb 21 punts, han reaccionat en l'últim quart i fins i tot han estat capaços de capgirar el resultat advers. Però el Madrid ha sabut patir a la Fonteta i ha acabat sumant un treballat triomf que li permet defensar el títol de lliga conquerit la temporada passada.

Els blancs ja esperen rival a la gran final, que sortirà del guanyador de l'altra eliminatòria, que disputen el Laboral Kutxa i el Barça Lassa. Els de Xavi Pascual buscaran segellar el pas a la final per desena temporada consecutiva.