El Reial Madrid salva els tres punts en un final agònic a Las Palmas (1-2)

Els de Zinedine Zidane s'han emportat tres punts en un partit discret que han estat a punt d'empatar. Un gol de Casemiro en l'últim minut ha donat la victòria definitiva als blancs.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Reial Madrid s'ha emportat els tres punts de la seva visita a l'Estadi de Gran Canària de Las Palmas (1-2). Tot i obrir el marcador i dominar tot el partit, de forma molt discreta, els canaris han aconseguit empatar al minut 87, però el Madrid ha reaccionat amb un nou gol sobre la botzina.

El Las Palmas ha sortit al terreny de joc amb moltes ganes de marcar, intens i creant jugades davant d'un Reial Madrid que no s'acabava de situar. Al minut 10 Wilian José ha tingut l'1-0 a les seves botes, però Keylor Navas ha salvat el gol. Els blancs han intentat agafar les regnes del partit creant perill a la porteria dels canaris, però els pio-pio han aguantat l'embestida del Madrid, durant els primers minuts.

Cristiano Ronaldo ha fet el primer avís, escapant-se amb la pilota i trobant-se cara a cara amb el porter canari, que li ha parat el xut. El gol blanc, però, ha arribat a la següent jugada després d'una sacada de córner d'Isco que Ramos ha rematat de cap dins de la porteria de Javi Varas (0-1, minut 24). L'equip local ho ha seguit intentant fins al descans, però sense sort de cara a la porteria.

A la repressa els locals han estat a punt de fer l'empat, davant d'un Madrid que no tenia el partit del tot controlat, tot i el marcador a favor. Keylor Navas ha estat un dels protagonistes, evitant més d'una oportunitat de marcar del Las Palmas. Al final Willian José s'ha emportat el premi i ha empatat el partit (1-1, minut 87). Quan semblava que el partit acabava en taules, el Madrid ha capgirat el marcador amb un gol inesperat de Casemiro que val tres punts, després d'un córner que treu Jesé i que remata el jugador brasiler (1-2, minut 89).

El Reial Madrid ha jugat els dos minuts de temps afegit amb un jugador menys perquè Sergio Ramos ha vist la segona targeta groga, per una dura entrada (minut 91).