Primera

El Reial Madrid s'aferra a Cristiano Ronaldo per seguir optant al títol de Lliga

Bona part de la culpa que la Lliga estigui tan ajustada és de Cristiano Ronaldo, que ha salvat els mobles al Reial Madrid, especialment en els últims dos partits. Contra l'Osasuna va marcar "in extremis" el gol de la victòria i a l'ONO Estadi va posar-se els galons per golejar el Mallorca, amb "hat trick" inclòs. I és clar, a Madrid, tots meravellats. El seu company Esteban Granero l'ha definit com "un líder natural amb una ambició que encomana la resta de jugadors".

Actualitzat
Quan ell parla, la resta l'escolten, i quan juga a futbol, resol els partits. El portuguès és dels que sempre estiren del carro. En la seva primera temporada a Madrid, Cristiano Ronaldo s'ha guanyat l'admiració de la plantilla blanca. Gràcies als seus gols el Madrid segueix pressionant el Barça. Per seguir optant a la Lliga, el Madrid necessita un error del Barça, i la visita dels blaugranes a Sevilla és on tenen posades totes les esperances. Granero és amic de Negredo, amb qui va coincidir al Castilla, i li ha demanat al davanter sevillista que els faci un favor.

Donen l'Athletic per guanyat

El que tothom dóna per fet al vestidor blanc és que l'equip de Pellegrini superarà l'Athletic Club dissabte al Bernabéu. Sembla que han oblidat que els bascos els van fer ensopegar a San Mamés en la primera volta del campionat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut